Parykker

Parykker

Jeg sælger også parykker… eller nej, jeg sælger også en smart frisure til dig som har brug for en paryk.

Frisuren er en meget vigtig del af vores udsende, men der kan desværre opstå situationer, hvor vi kan miste håret på grund af kemobehandling, operation eller alopecia (pletskaldethed) - og det kan både være i en kortere eller længere periode. Her kan jeg hjælpe dig med at få en flot frisure igen.

I min stress-fri grønne oase, hvor fokus er på dig, nærvær - og forkælelse, kan vi i rolige og diskrete omgivelser finde den helt rigtige frisure/paryk til dig.

Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at have din ægtefælle, en ven eller en veninde med. Jeg har altid et lille udvalg af parykker på lager, som jeg bruger som udgangspunkt for at finde den helt rigtige frisure til dig. En paryk skal altid tilpasses til dig (klippes til, eventuelt syes ind) så det ikke bare er en standard-paryk, men en frisure der klæder dig.
Får du tilskud til din paryk fra region eller kommune tager du bare din rekvisition med til mig. Jeg fratrækker så tilskudsdelen fra det samlede beløb, og jeg håndterer også refusionen af dette med kommune eller region. Selvom flere kommuner og hospitaler har indgået aftaler med bestemte parykleverandører, betyder det ikke, at du er tvunget til at bruge disse. Du bestemmer selv, hvor du ønsker at købe din paryk, for tilskuddet følger nemlig dig.

Du er altid meget velkommen til at ringe til mig og få en snak om dine ønsker og behov på tlf. 23 88 72 10 eller skrive en mail til mig på salon@green-sense.dk.


Jeg glæder mig til at hjælpe dig :)

Green-Sense

v/ Helle Rasmussen
Brudelysvej 5, Rødding
8830 Tjele
Cvr. 33979029


Tlf. 23887210
E-mail: salon@green-sense.dk

Åbningstider

Mandag 09:30 - 16:00
Tirsdag 11:00 - 21:00
Onsdag Lukket
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk